Coaching voor een relaxter leven

Coachingsprogramma voor jou. Als jij herkent dat jij het zo op het oog goed voor elkaar hebt. Maar dat jij je ondertussen vaak helemaal niet zo relaxed voelt als je zou willen!

En? Herken je dit?


Dat jij het zo op het oog misschien goed voor elkaar hebt. Maar dat je je ondertussen vaak helemaal niet zo relaxed voelt?

Dat jij bijvoorbeeld een kei bent in piekeren en overdenken en doemdenken? En niet zo goed in je ontspannen en echt genieten van je leven? En wil je dit nu wel eens doorbreken?

Ik snap het. En dat kan. Echt, als ik het kan en als mijn klanten het kunnen, dan jij ook!

Boek je Gratis Inspiratiesessie (videogesprek), zodat ook jij de inspiratie en motivatie ontvangt die je nodig hebt. En dan bekijken we meteen of mijn coachingstraject wellicht iets voor je is.

Ben jij ook zo klaar met 1 of meer van onderstaande punten?

Piekeren

Piekeren

Je bent een kei in overdenken en piekeren. Je ligt wakker van “wat zal die ander denken”, “zal het wel goed gaan”, en “doe ik het wel goed”.

Niet kunnen ontspannen

Niet kunnen ontspannen

Je vindt het moeilijk om te ontspannen. Je hebt daar vaak de rust niet voor. Dan gaat er van alles door je hoofd, of je voelt je schuldig.

Het voelt als hard werken

Het voelt als hard werken

Het leven voelt vaak als hard werken en op je tenen lopen. En je bent daardoor wellicht in jouw optiek ook niet altijd de gezelligste voor je loved ones.

Niet doen wat je wilt

Niet doen wat je wilt

Je bent zo bezig met alles dat ‘moet’ en aan verwachtingen willen voldoen, dat het genieten van je leven ondergesneeuwd is geraakt.

Perfectionisme

Perfectionisme

Je vindt vaak dat jij beter moet of dat het (wat dat ook mag zijn) beter moet. En je hebt erg de behoefte aan controle. Dit staat je geluk regelmatig in de weg.

En verlang jij naar:

Rust in je hoofd

Rust in je hoofd

Je wilt meer rust ervaren in je hoofd. Wat zou dat een enorme verademing zijn. Je weet nu misschien nog niet hoe, maar dat je ernaar verlangt is duidelijk.

Je ontspannen voelen

Je ontspannen voelen

Je wilt je in de basis ontspannen voelen. Niet alleen als je eindelijk even niets ‘moet’ en lekker op de bank zit. Altijd eigenlijk.

Meer genieten

Meer genieten

Je wilt gewoon simpelweg meer genieten. Van het leven. Van alles dat je eigenlijk zo de moeite waard vindt. Van die kostbare tijd met je loved ones.

Je hart volgen

Je hart volgen

Je wilt meer je hart volgen. Doen wat je diep in je hart wilt. In plaats van zo bezig te zijn met aan verwachtingen willen voldoen en “wat zal die ander denken”.

Hulp

Hulp

Je wilt graag iemand die je de weg wijst. Iemand die dit allemaal al voor zichzelf heeft gerealiseerd en die daar al heel veel mensen bij heeft geholpen.

Stel je voor dat…

Jij echt korte metten maakt met dat gepieker, overdenken en doemdenken. Stel je voor dat jij echt stopt met dat “wat zal die ander denken”, “gaat het wel goed” en “doe ik het wel goed”. Stel je voor dat je daar echt mee stopt en dat je daar rust in je hoofd voor terug krijgt. Stel je eens voor hoe dat voelt. Wat een verademing dat zou zijn. Stel je eens voor dat je niet meer continu zo bezig bent met zoveel moeten, aan verwachtingen willen voldoen en niet willen teleurstellen. En dat je veel meer je hart volgt. Veel meer geniet. Van die dingen die je eigenlijk zo de moeite waard vindt. En van je kostbare tijd met je dierbaren. Stel je voor dat je je in de basis echt enorm ontspannen voelt en dat gelukkig zijn en genieten de boventoon voert. Hoe zou dat voor je zijn? Ik geef je alvast een tipje van de sluier. Dat voelt fantastisch. Als een wereld van verschil. En dat is echt alles waard. Dat durf ik uit eigen ervaring te zeggen. Maar lees vooral ook de reviews van mijn klanten even onderaan deze pagina. En echt,  als ik het kan, en als mijn klanten het kunnen, dan jij ook!

Hoi, ik ben Laura,

En ik dacht echt dat een relaxed leven er voor mij niet inzat. Ik voelde me bijna voortdurend totaal niet relaxed. Ondanks dat ik het zo op het oog goed voor elkaar had. Een Universitaire studie afgerond. Een goede baan, Een fijne familie en een mooi sociaal leven.

En toch was ik bijna voortdurend aan het piekeren, overdenken en doemdenken. Daar was ik echt een kei in. En dat zat me enorm in de weg. Ik kon me totaal niet ontspannen. En het echte genieten van het leven was echt ondergesneeuwd. Ik dacht dat dat altijd zo zou blijven. Dat ik nu eenmaal zo was, maar wat had ik het mis.

“Inmiddels weet ik uit eigen ervaring dat je dit kunt omdraaien.”

Na een hoop soalsearching ;), het lezen van duizend en 1 boeken, het inkopen van coaching en vooral door alles toe te passen in de praktijk, gooide ik het roer om.

Jeetje mina wat is het fijn om te ervaren dat het anders kan. Wat is het heerlijk om rust te ervaren in mijn hoofd.Om me te kunnen ontspannen. Om meer mijn eigen koers te varen. En vooral om genieten weer de boventoon te laten voeren.

En wat vind ik het fantastisch dat ik inmiddels mijn eigen coachingsbedrijf run. En dat ik van daaruit, en met de nodige papieren op zak, ook jou nu kan helpen op weg naar relaxter leven. Velen gingen je al voor.

Als jij vol commitment ja zegt tegen mijn coachingstraject, dan wijs ik ook jou de weg naar waar jij al zo lang naar verlangt; op zijn minst het doorbreken van dat gepieker en “wat zal die ander denken” en het realiseren van meer rust en genieten geblazen. Het leven is het waard, om er iets moois van te maken, Let’s go!

 • Ik reisde een half jaar door Azië
 • Ik woonde in Guatemala
 • Ik schoolde me om van Bedrijfskundige naar Psycholoog
 • En ik startte mijn eigen coachingsbedrijf.
laura-evers-werk

Coaching

Relaxter Leven Mastery €600

Ga een relaxter de rest van je leven tegemoet. Of dat bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen, meer rust in je hoofd, meer rust in je leven of meer vol vertrouwen je hart volgen is, mag je zelf bepalen! Maar je gaat het regelen en dat is zo’n verademing!

 • Traject op maat
 • Intake (videocall) van 45 min.
 • 6 coaching sessies (videocalls) van 60 tot 90 min.
 • Accountabilityafspraken waarmee je echt vol lol en motivatie richting je doel gaat.
 • Tools die je ook na de Relaxter Leven Mastery kunt toepassen.
 • Mij als vraagbaak tussen de coaching sessies door.
 • Kristalhelder hoe jij ook na de Mastery dat relaxtere leven volhoudt.

Succesverhalen

 • Je hulp de afgelopen maanden was echt meer dan goud waard. Dit was zo nodig en is zo'n ontzettend fijne basis voor zo'n veel fijner leven. Echt duizend maal dank!

  Susan
 • Dank je wel Laura. Ik ben nu echt ok met mezelf. Ik voel me soms zelfs echt trots. Dit helpt me zo enorm in mijn werk en in mijn leven.

  Nina
 • Het coachingstraject heeft me het zelfvertrouwen en de rust en focus gegeven die ik zo nodig had.Ik heb nu echt stappen gezet. Mijn onderneming staat en ik heb zelfs al mijn eerste klanten. Wauw!

  Fe
 • Laura, ik heb in korte tijd zoveel stappen gezet. Ik weet nu hoe ik mijn rust kan pakken en hoe ik het leven leid dat ik wil leiden en ik ben weer gelukkig bij alles wat ik wil doen!

  Michelle
 • Laura, ik ben je oprecht zo dankbaar. Het voelt zo alsof ik nu toestemming heb gekregen om te genieten. Om de boel de boel te laten, de controle af en toe te laten varen. Wat een rust geeft dat.

  Suus
 • Het coachingstraject heeft me zoveel gebracht. Ik sta dichter bij mezelf. Ik maak keuzes die goed voelen. Ik spreek me uit en kies mijn eigen pad. En ik heb above all weer veel meer energie!

  Zinna
 • Ik ben je zo dankbaar. Vroeger deed ik eigenlijk altijd alles voor anderen. Nu kies ik vaker voor mezelf. Zonder schuldgevoel of gepieker achteraf. Ik pieker uberhaupt veel minder. Dat is zo fijn!

  Michelle
 • Ik ervaar meer rust en overzicht en focus. Ik heb fijnere werkdagen en meer tijd voor mijn gezin en ik krijg ook nog eens meer gedaan. Ja, het coachingstraject heeft me gegeven wat ik hoopte. Een fijner leven!

  Marieke
 • Wat heeft de coaching een onwijs verschil gemaakt. Ik geniet veel meer. Ik heb weer de leiding over mijn leven in plaats van dat ik geleefd word. En ik ervaar vooral veel meer rust in mijn hoofd.

  Marloes
 • Wat is het fijn om nu zo in het leven te staan. Ik pieker minder, ik maak me minder druk om wat een ander vindt en ik voel zelf wat ik waard ben. En ik voel me meer ontspannen en ik geniet echt meer.  

  Manon
 • Ik voel nu echt hoeveel ik waard ben. Ik voel me een goede moeder. Ik ben aardig voor mezelf. En dit verandert echt alles!

  Marleen
 • De grootste verademing is dat ik minder streng ben voor mezelf en  dat ik minder pieker en meer rust in mijn hoofd heb. En ik besteed mijn kostbare tijd nu op een fijnere relaxtere manier. Dank je wel!

  Nienke
 • Ik raad jouw coaching echt aan iedereen aan. Ik ben hier zo enthousiast over!

  Marloes
 • Nogmaals bedankt voor je coaching in aanloop naar onze bruiloft. Daardoor kon ik de dag echt genieten en kleine piekermomenten zo opzij schuiven. Dit heeft voor mij echt het verschil gemaakt!

  Maja
 • Ik ervaar nu echt meer rust. Ik sta steviger in mijn onderneming, in het leven zelf en in relatie tot anderen. En ik durf echt meer voor mijn mening te staan. Zo fijn dit!

  Linda
 • Laura, dank je wel! Ik ben blijer met mezelf en liever voor mezelf en ik zie dat ook terug in de mensen om mij heen. Die reageren daardoor ook fijner. En (halleluja), ik pieker bijna niet meer!

  Marleen

Neem gerust contact met me op. Of boek een gratis inspiratie sessie relaxter leven, zodat je daarna kiest voor het coachingstraject dat perfect bij jou past!

Voel je relaxed en geniet vooral flink van je leven!