Hi, ik ben Laura!

En ik gun jou een relaxter leven. Simpelweg omdat ik nu uit ervaring weet wat een verademing dat is. 

laura-evers-tuin

Ik was altijd onzeker en gestresst

Ik dacht echt dat die onzekerheid en stress, het eeuwige gepieker en het zien van beren op de weg, gewoon bij mij hoorde. Dat dit altijd zo zou blijven. Maar wat had ik het mis.

Ik ging kort gezegd van onzeker en gestrest, naar vol zelfvertrouwen en rust. Ik ging van de overleefstand naar vooral genieten en vol vertrouwen doen wat ik diep in mijn hart echt wil. En dat is zo ontzettend fijn joh. Een verademing, eigenlijk.

Nu ik weet dat dat mogelijk is, heb ik het mijn missie gemaakt om jou en zoveel mogelijk anderen ook te laten ervaren dat het echt allemaal veel relaxter kan.

Ik schoolde me om van Bedrijfskundige naar Psycholoog.  Ik behaalde mijn opleiding tot NLP Practitioner en tot Mindfulness trainer. En ik startte mijn eigen onderneming, van waaruit ik nu zoveel mogelijk lieve mensen op weg help, naar een relaxter leven. Het mooiste wat er is, voor mij.

Ook jij kunt je relaxter voelen.

Een relaxter leven zit er ook voor jou gewoon in! En ik wijs je heel graag de weg.

Ben jij er klaar voor? Wil jij nu echt op weg naar dat relaxtere leven? Naar bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen, of meer rust in je hoofd en leven? Of naar meer doen wat je echt wilt? 

En ben je benieuwd of mijn coachingstraject relaxter leven of 1 van mijn andere diensten iets voor jou is? Boek dan hieronder gratis jouw relaxter leven sessie (videogesprek)

Voel je relaxed en geniet vooral flink van je leven!