In Blog

Stress dat hoorde bij mij. Althans. Dat dacht ik. Ik was een behoorlijke stresskip. En dat zat me eigenlijk bijna op ieder moment van mijn dag, zowel in mijn werk als in mijn vrije tijd, enorm in de weg. Ik dacht altijd dat dat bij me hoorde en dat dat altijd zo zou blijven, maar wat had ik het mis.

Stap voor stap minder stress
Vanaf het moment dat ik besloot dat ik wel klaar was met die stress, ging ik stap voor stap op weg naar een relaxter leven. Ik ben steeds meer gaan toepassen wat ik geleerd had als (arbeids)psycholoog en coach en later als mindfulnesstrainer. Ik heb zelf coaching ingekocht. En ik ben vooral gewoon steeds meer gaan doen wat goed voor mij is. En zo sloeg de balans om van altijd maar rennen en vliegen en het voelen van druk en enorme onrust, naar een leven waarin ik vooral ook ultiem geniet!

Je relaxed voelen, terwijl je vol in het leven staat
Ik voel me niet relaxed omdat ik alles vermijd dat stress kan geven. Nee ik voel me relaxed, terwijl ik vol in het leven sta. Een leven waarin ik echt gewoon de hectiek ervaar die jij ook ervaart. Een leven waarin ik niet alleen mezelf ben, maar ook partner van een drukbezet man ;), moeder, dochter, en vooral ook ondernemer.

Ook jij gaat relaxter naar je werk en door het leven
Wil jij leren om je ook in de hectiek van het leven, gewoon vooral relaxed te voelen? Dat kan! En als je nu denkt, dat zit er voor mij niet in, dan is dat een nog grotere reden om mijn blogs te blijven lezen. Ok? Dan ga jij ook weg naar dat relaxte leven van jou dat je eigenlijk gewoon verdient. Mark my words.

Schijf je in voor mijn e-maillijst zodat je met de tips die ik je geef op weg gaat naar een leven waarin jij je relaxed voelt. Of ga samen met mij aan de slag! Want, het mag wel duidelijk zijn, ik help je enorm graag!